Tel: +385 (0) 52 662 868 | Ivana Sancina 3, 52420 Buzet, HRVATSKA
PVC granulat
 
VRSTE GRANULATA
Drvoplast proizvodi različite vrste PVC granulata za ekstruziju i brizganje svih vrsta tvrdoća (meki, polutvrdi, tvrdi), s jedne strane koristeći granulat kao poluproizvod u daljnjoj vlastitoj proizvodnji, a s druge strane kao proizvod za prodaju na tržištu.

Mogu se izraditi sve vrste PVC granulata za ekstruziju i brizganje, počevši od mekih, tvrdoće 50 ShA (Shor-a), do tvrdih tvrdoće 85 ShD (Shor-a).

Meki granulati mogu biti gumirani ili ekspandirani, dok tvrdi granulati mogu biti modificirani s povećanom otpornošću na udarac ili povišenom temperaturom upotrebe.
PROIZVODNJA
Različite vrste PVC granulata proizvodimo miješanjem osnovne sirovine PVC praha s različitim aditivima kao što su: stabilizatori, klizna sredstva, omekšivači, modifikatori, pigmenti i slično, te preradom tih mješavina procesom ekstruzije.

KAPACITET I KOLIČINE ISPORUKE
Ukupan kapacitet proizvodnje PVC granulata je nešto iznad 3.000 tona godišnje. Sve vrste PVC granulata mogu se dobiti u željenoj boji prema uzorku ili prema RAL karti, u minimalnoj količini od 500 kg, što je posebno važno za proizvođače manjih serija.
PAKIRANJE
Granulat je pakiran u vreće po 25 kg što se pokazalo vrlo praktičnim za sve naše kupce, ali ga možemo pakirati i u jumbo vreće u dimenzijama sukladno zahtjevu kupca.

NAMJENA

Namjena PVC granulata iz našeg proizvodnog programa je vrlo široka: automobilska, građevinska, staklarska, stolarska industrija, industrija plastike, industrija izrade različitih tipova kontejnera, proizvodnja kabela, lampaša (plastičnih svijećnjaka), itd.

KVALITETA
Kvalitetu PVC granulata, kao i zadovoljenje posebnih zahtjeva kupaca jamči kompletno opremljen laboratorij za ispitivanje polimernih materijala.


Granulat PVC tvrdi
Granulat PVC mekiGranulat EPDM i TPE

Vrh